MAGNAVIEW

De vraag die ten grondslag ligt aan al ons werk is: hoe brengen we uw gebruikers verder met het optimaal inzetten van SMART DATA?

Over MagnaView

Samenwerken met MagnaView levert de relevante managementinformatie op die voor verschillende lagen van een organisatie een verbetering kan betekenen. Gebruiksgemak staat altijd centraal. We lopen mee in de praktijk, om zelf te ervaren en horen wat nodig is, en om onze gebruikers en partners te kunnen ondersteunen. De informele, toegankelijke en betrokken manier van werken die MagnaView typeert, heeft ertoe geleid dat we met de meeste van onze klanten inmiddels een jarenlange samenwerking hebben opgebouwd.

 

MagnaView Team

Werken bij MagnaView, betekent werken in een hecht team dat zich kenmerkt door openheid en gedrevenheid, korte lijnen en een informele sfeer. Ons werk is ons plezier. Dat plezier ziet u terug in de samenwerking met partners en klanten. Niet voor niets groeien de meeste teamleden al lange tijd met MagnaView mee. We hechten veel waarde aan voortdurende ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Ons werk is geslaagd als we mooie producten maken waar onze klanten van zeggen: dit is precies wat we nodig hebben en maakt daadwerkelijk een verschil voor wat we willen bereiken. Bij MagnaView voelen wij het allemaal als onze verantwoordelijkheid om daarvoor te zorgen.

sven
Sven Bego
Product Manager
remko
Remko Bijsmans
Account Manager
dennis
Dennis Sogeler
Delivery Manager